ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Понеделник, Януари 24, 2022

През лятотона 2021 година Община Шумен и Научно-образователен център STEAM обявиха V национален конкурс "Красива природа, красива наука", Лято 2021 г. В конкурса участие учители, деца и ученици от цяла България.
През декември 2021 година станаха известни резултатите от класиране на участниците в конкурса.
Ива Тасева - учителка на децата от група "Мак", заедно с тях и с помощта на родителите им, изработиха пано от миди и камъчета. Изпратиха го за участие в направлението "Пространствена композиция от камъчета и миди". Красивото пано бе оценено по достойнство и така учителката и децата спечелиха първо място в този конкурс.
Честита награда!
Ръководството на ДГ "Славейче" Ви поздравява и Ви пожелава много здраве, сили и упоритост, за да постигнат своите цели и мечти в бъдеще.
В началото на месец януари 2022 година в детската градина пристигнаха грамотите и Вашата награда, затова ние изразяваме своята радост и удовлетворение от поредния успех на Ива и децата от група "Мак".
Със задоволство искаме да споделим, че през месец август 2021 година - при поредната визита с дарение на дарителката на ДГ "Славейче"  - Виолет Вьорлер,  госпожа Ива Тасева без колебание ѝ подари паното си.
Това бе в знак на благодарност и признателност към госпожа Виолет Вьорлер.

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар